TRAIN THE TRAINER

Van een inspiratiesessie over employee advocacy of personal branding tot consultancy en implementatie van een merk-, content-, social & ambassadeursplan. De afgelopen vijftien jaar hielpen wij al mooie bedrijven en personen. Daarom hebben wij Train the Trainer in het leven geroepen. 

 

Zodat wij jouw communicatie-, marketing- & hr mensen kunnen opleiden met menselijke en succesvolle naamsbekendheid, branding, social selling, ambassadeurschap en recruitment. 

 

Werk jij binnen een bedrijf en wil jij je een van deze onderwerpen eigen maken zodat je je er zelf in wilt ontwikkelen?

 

Of wil jij als freelancer of ondernemer alles leren over deze onderwerpen zodat jij andere ondernemers hiermee verder kunt helpen? 

 

Laat je dan opleiden! Ik leer je alle kneepjes van het vak. En ik geef je alle tools en inzichten om met deze onderwerpen aan de slag te gaan. Ik leer jou wat ik doe en deel met enthousiasme, positiviteit en liefde alles wat ik heb geleerd de afgelopen vijftien jaar. 

 

Ik geloof namelijk in de kracht van delen, van kennis en persoonlijkheid verder verspreiden om samen de wereld professioneler en mooier te maken. 

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften, maak ik voor jouw een mix van een standaard en op maakt gemaakt programma. Wil je hier mee over weten?