Wil jij als bedrijf een inspiratie talk over hoe je je visie duidelijk kunt vormgeven en uitdragen? Wil je de switch maken van het bepalen van het verhaal naar het faciliteren, activeren en motiveren van je mensen? Wil je happy ambassadors binnen jouw bedrijf en je mensen helpen met hun personal branding zodat zij als thought leaders mensen en opdrachten als een magneet naar zich toe trekken? Boek een van deze inspiratie talks.  

ONDERWERPEN

 

Zo creer je een consistent en consequent merk

 

Aan de slag met een gedegen communicatie- en contentmarketingplan, inclusief corporate story, belofte, strategische contentthema’s en tone-of-voice. Contentmarketing draait erom dat jij de uitdagingen van jouw markt en doelgroep begrijpt en daar simpelweg antwoorden en oplossingen voor geeft. Wat is contentmarkting en hoe ga je er concreet mee aan de slag? Be bold en authentiek. En ga het dan ook gewoon doen. Start before you are ready.

Employee advocacy / ambassadeurschap

Verschuif de rol van controleren en beheersen naar faciliteren op persoonlijk niveau: inspiring to spread the word! Ga uit van de kracht van je mensen, help ze waardevolle content te delen binnen hun sociale netwerken. Bereik, vertrouwen en engagement nemen toe. Ik maak van jouw medewerkers Happy Ambassadors met een bad ass employee advocacy plan! Mensen doen tenslotte zaken met mensen, niet met organisaties. Investeren in jouw mensen is 62% goedkoper en een veel leukere manier van marketing voeren dan de traditionele manier. Het vergt wel een stuk lef, transparantie en vertrouwen om deze verandering tot stand te brengen.

Personal branding

Ik breng niet alleen jouw merk tot leven, ook de personal brands van jezelf en jouw mensen. Ik help organisaties en afdelingen om de verhalen te vertellen van hun mensen waarin persoonlijkheid en expertise naar voren komen. Maak van je mensen thought leaders en zorg dat de markt niet meer om je heen kan. Als jij duidelijk kunt communiceren wie je bent, waar je voor staat en hoe je anderen kunt helpen, trek je als vanzelf de juiste mensen en opdrachten naar je toe. Own it, vanuit kennis, netwerk, mindset, enthousiasme en gunfactor. 

Prijs: € 1.250,- voor 1,5 uur. 

yessss.jpg

INSPIREER JEZELF EN JE MENSEN